Paterna commemora el Dia Internacional del Turisme amb un joc que convida a visitar el seu patrimoni local

Guardar

Día Mundial del Turismo
Día Mundial del Turismo

Amb motiu del Dia Internacional del Turisme que se celebra aquest diumenge, 27 de setembre, l'Ajuntament de Paterna ha organitzat una jornada turística per a donar a conéixer els edificis i monuments més rellevants del patrimoni local.

D'aquesta manera, veïns i visitants podran participar en un joc que els portarà a recórrer els principals punts d'interés turístic del municipi que inclouen Els Coves del Batà, El Calvari, la Torre, el Casino, l'Hostal-Quadra de la plaça del Poble i el Museu de Ceràmica.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa "la idea és que els visitants porten una cartilla que podran segellar en cadascun dels llocs que visiten i una vegada completada entregar-la en l'Oficina de Turisme on rebran un obsequi recorde del Dia Internacional del Turisme".

En concret, una vegada completada la cartilla, els participants rebran una bossa amb merchandising de turisme i participaran en el sorteig d'un llibre de la Cordà amb fotografies inèdites de la festa de foc més representativa de Paterna.

La jornada començarà en l'Oficina de Turisme, on es repartiran les cartilles i l'horari per a completar l'itinerari serà de 10 a 14 hores. Durant eixe temps, tots els edificis i monuments romandran oberts perquè puguen ser visitats per dins, garantint en tot moment les mesures de seguretat pertinents per a evitar l'expansió de la covid-19.

Destacats