Paterna aprova els pressupostos per a 2021 amb els vots a favor de PSOE i Ciutadans

Guardar

Paterna
Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha celebrat aquest matí un Ple Extraordinari en el qual ha aprovat els pressupostos municipals per a 2021 amb els vots a favor de PSOE i Ciutadans.

D'aquesta manera, l'equip de govern socialista acaba l'any amb els comptes del següent, que ascendeixen a 62 milions d'euros, ja preparades per a continuar treballant en la reactivació social i econòmica del municipi.

Durant la seua intervenció, el regidor d'Hisenda, Roberto Usina ha assenyalat que els pressupostos per al pròxim exercici es caracteritzen per l'eliminació de taxes i la congelació d'impostos i té com a pilars fonamentals la seguretat, la neteja, el desenvolupament empresarial i l'ocupació, les partides de la qual es reforcen per a ajudar a les famílies, les pimes i els autònoms i aconseguir fer de Paterna una ciutat forta enfront de la pandèmia.

En aquest sentit, Usina també ha recordat que amb aquests comptes, Paterna continuarà sent el municipi de tota la província de València que més inverteix en obra pública, "amb el que contribuïm no sols a millorar la ciutat, sinó també al foment i la creació d'ocupació", ha remarcat el regidor.

"Amb aquests pressupostos farem de Paterna una ciutat cada vegada més neta, segura, sostenible, intel·ligent i integrada que continue liderant la taxa d'ocupació, el creixement d'autònoms i sent un gran atractiu per a nous veïns i veïnes i per a empreses que vulguen instal·lar-se en el nostre municipi", ha destacat Roberto Usina.

Els pressupostos que ha portat a la sessió plenària l'Executiu socialista han comptat amb el suport del grup municipal de Ciutadans. El seu portaveu, Jorge Ibáñez ha destacat que "ens trobem davant un govern amb majoria absoluta que ens ha obert la mà. Nosaltres eixim al carrer, visitem comerços, parlem amb els veïns i veïnes, i tots ens demanen que anem junts en això".

En aquest sentit, ha afirmat que "els pressupostos recullen la majoria de les nostres peticions com dotar de més recursos a atenció domiciliària, el xec ocupació, les ajudes a empresaris, autònoms i hostalers, l'exempció de les taxes de terrasses, la congelació dels impostos municipals o els convenis amb les àrees empresarials, entre altres coses".

"Tal com va dir la nostra presidenta Inés Arrimadas, quan els nostres fills ens pregunten com vam viure aquesta època, els contestarem que fent tot el que era a les nostres mans", ha conclòs Ibáñez.

Destacats