Paterna amplia el catàleg d'obres d'autors locals amb les donacions d'Anna Roig i José María de Diego

Els dos escriptors paterners han donat exemplars de les seues obres perquè estiguen a la disposició dels usuaris de les biblioteques i agències de lectura de la ciutat

Guardar

El concejal Lucas Jodar junto a Anna Roig y José María de Diego
El concejal Lucas Jodar junto a Anna Roig y José María de Diego

Paterna ha rebut una donació de llibres de mans dels autors locals Anna Roig i José María de Diego.

Tots dos escriptors han entregat exemplars de les seues obres perquè estiguen disponibles a les biblioteques i agències de lectura de la ciutat.

Amb aquesta nova donació, tal com ha indicat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, "Paterna amplia el catàleg disponible d'autors locals, fomentant la difusió de les seues obres entre els paterners i paterneres usuaris de les biblioteques de la ciutat".

L'escriptora i il·lustradora Ana Roig Llabata (Paterna, 1970) ha cedit l'obra bilingüe Zinc en un llit, que ha sigut el llibre infantil més venut en la Plaça del Llibre de València.

Per part seua, l'autor José María de Diego (Paterna, 1947) ha donat exemplars de cinc de les seues obres: La prada dels déus, Lucio Querido, Esglaons en la seducció, Alguns passejos amb Taly i La llum sota sospita.

Des de la setmana passada tots els exemplars estan disponibles a les biblioteques i agències de lectura de Paterna per al seu préstec i/o lectura.

"La incorporació d'aquestes obres al catàleg del municipi", ha afirmat Jodar – "posa en valor el treball i la trajectòria d'aquests autors paterners i paternera als quals volem reconéixer pel seu treball i projecció".

Destacats