Nova edició de la Fira d'Ocupació de Cambra València a Paterna

Guardar

José Vicente Morata, Juan Antonio Sagredo y Carlos Bielsa en la IV Feria Empleo
José Vicente Morata, Juan Antonio Sagredo y Carlos Bielsa en la IV Feria Empleo

Paterna ha acollit hui la IV edició de la Fira Ocupació 2020 que organitza Cambra València juntament amb la Diputació de València i que compta amb la col·laboració del Fons Social Europeu.

En aquesta cita, que té com a objectiu fomentar l'ocupació de les persones desocupades i afavorir l'emprenedoria, han participat 13 empreses i s'han realitzat 250 entrevistes de treball.

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha participat, al costat del president de Cambra València, José Vicente Morata, i el vicepresident de la Diputació de València, Carlos Bielsa, en l'acte d'obertura celebrat a l'Escola de Negocis Lluís Vives, al Parc Tecnològic de Paterna.

Durant la seua intervenció, Sagredo ha afirmat que "els temps de crisis són també temps d'oportunitats i reconversió, que ens serveixen per a créixer en competitivitat i innovació".

En aquest sentit, ha destacat que "la crisi originada per la COVID-19 portarà amb si l'arribada dels fons estructurals Next Generation de la Unió Europea, i seran fonamentals les aliances publicoprivades per a saber aprofitar-los i aconseguir accelerar la recuperació econòmica i social".

La IV Fira Ocupació ha tingut lloc de 08.30 a 14 hores i durant la jornada, a més de les entrevistes de treball per a llocs vacants en les empreses participants, s'han celebrat conferències i tallers orientats a la cerca d'ocupació.

Destacats