Natalia Martínez i Arantxa Giménez, noves Falleres Majors de Paterna

Dissabte passat en la Ciutat Esportiva Municipal es va celebrar l'acte d'elecció de les noves falleres majors del municipi,

Guardar

Les noves Falleres Majors de Paterna al costat de l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, i la presidenta de JLF, Amparo Giménez
Les noves Falleres Majors de Paterna al costat de l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, i la presidenta de JLF, Amparo Giménez

Paterna ja té noves Falleres Majors des que aquest dissabte es realitzara l'acte en el qual Natalia Martínez i Arantxa Giménez van ser triades com les màximes representants de les Falles de Paterna per a l'exercici 2021-2022.

Natalia Martínez Barea, nova Fallera Major de Paterna, pertany a la Falla Campament, i estarà acompanyada durant el seu regnat per Alba Espada i Elena María López, les dues integrants de la seua Cort d'Honor.

Per part seua, Arantxa Giménez Gasca, nova Fallera Major Infantil de Paterna, pertany a la Falla Porta del Sol – La Canyada, i la seua cort estarà formada per les xiquetes Enma Salinas, Neus Sixto, Marianela de la Creu, Lluïa Ponts, Claudia Oliver, Zaira Flores, Shaila Ojer i Alejandra Sevillano.

L'emotiu esdeveniment va tindre lloc a la Ciutat Esportiva Municipal i va comptar, com és habitual, amb representants de totes les comissions falleres de la ciutat, així amb l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, i amb membres de Junta Local Fallera, encapçalats per la seua presidenta, Amparo Giménez.

L'acte, subjecte als protocols anticovid vigents, va servir també per a acomiadar a les Falleres Majors sortints, Yaiza Villalón, de la comissió de Campament, i María Gimeno, de la Falla Plaza Dues de Maig.

L'alcalde, Juan Antonio Sagredo, va aprofitar la seua intervenció per a agrair a Yaiza i María la seua enorme labor com a falleres majors en uns temps especialment difícils a causa de la pandèmia.

Arxivat a:

Destacats