Més de 400 xiquets i xiquetes han gaudit de l'Escola d'Estiu de Paterna

Guardar

Escola Estiu Paterna 2020
Escola Estiu Paterna 2020

Paterna ha posat fi a una nova edició de l'Escola d'Estiu en la qual 400 xiquets i xiquetes de la localitat han gaudit de sis setmanes d'activitats en set centres municipals.

"Un any més, el servei d'Escola d'Estiu que ofereix l'Ajuntament ha permés a centenars de famílies paterneres conciliar la vida laboral i familiar, oferint un espai segur on els menors han pogut gaudir de tota mena d'activitats amb totes les garanties de seguretat sanitària" ha explicat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea.

I és que, enguany, s'han adaptat els protocols per a complir amb les recomanacions preventives anunciades pel Ministeri de Sanitat que han inclòs entre altres mesures: la presa de temperatura diària a tots els alumnes/es, la desinfecció de sabatilles o la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic.

A més, també s'ha limitat el nombre d'alumnes i alumnes per aula i els espais d'esbarjo, aules i menjador s'han dividit per zones segons edats per a evitar aglomeracions.

També les activitats s'han adaptat a la situació actual i els menors han participat en tallers on han pogut personalitzar les seues mascaretes.

Finalment, el regidor ha volgut destacar l'esforç dels treballadors i treballadores que han participat en l'Escola d'Estiu, 135 entre educadors socials i monitors "gràcies a la seua implicació i bon fer, l'Escola ha sigut un tot un èxit" ha conclòs.

Destacats