Més d'un miler de veïns i veïnes participen en la campanya "Paterna Animal Friendly"

Guardar

paterna animal friendly
paterna animal friendly

Més d'un miler de veïns i veïnes de Paterna s'han acostat en les últimes setmanes a l'estand informatiu que l'Ajuntament ha anat instal·lat en els diferents barris de la ciutat per a donar a conéixer les mesures que s'estan duent a terme en matèria de Benestar Animal i promoure la convivència entre ciutadans i mascotes.

La regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, que s'ha mostrat molt satisfeta amb el gran acolliment de la iniciativa, ha destacat que "s'ha atés una mitjana d'un centenar de ciutadans al dia, resolent els seus dubtes sobre les normes de convivència entre animals i persones".

Per això, dos informadors s'han encarregat d'explicar la nova Ordenança de Benestar Animal, aprovada recentment i que, entre altres mesures, permet l'entrada de mascotes a edificis administratius i transport públic o la implantació d'un servei d'ADN caní a la ciutat per a combatre la presència de caques de gos en la via pública i lluitar contra el maltractament i l'abandó animal.

A més, i amb l'objectiu de facilitar als amos de mascotes la neteja d'excrements i orines en la via pública, s'han repartit porta bosses i botelles, així com fullets amb consells i bones pràctiques relacionades amb la tinença de gossos.

I és que tal com ha explicat la regidora "mitjançant aquestes campanyes també busquem que la ciutadania es consciencia sobre la importància del respecte i d'adoptar comportaments cívics quan es passeja a les mascotes perquè mantenir una ciutat neta i una bona convivència és un esforç de tots i totes" ha conclòs Navarro.

Destacats