Maribel Verdú, Luis Piedrahita o Bibiana Fernández presentaran les seues obres a Paterna

Guardar

paterna
paterna

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna, acollirà durant els pròxims mesos les millors produccions teatrals del panorama nacional. "Es tracta d'una variada oferta cultural que comptarà amb espectacles de circ, musicals, teatre i monòlegs d'humor", ha destacat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche.

El circ Gran Fele presentarà la seua última producció "El Tren" en una doble funció el 21 i 22 de gener, una obra dirigida al públic familiar que invita als espectadors a un viatge màgic junt amb personatges esplèndids i amenitzat amb música en directe.

El famós mag i humorista Luis Piedrahita representarà el seu últim monòleg el divendres 27 de gener "Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas", un text intel·ligent en què reivindica la imaginació i l'humor.

"Invencible" protagonitzada per Maribel Verdú, Pilar Castro, Jorge Bosch i Jorge Calvo i dirigida per Daniel Veronese, arribarà al Gran Teatre el divendres 3 de febrer. L'obra, considerada per la crítica com una de les sàtires socials més interessants del teatre recent, compte la història d'una parella, que a causa de la crisi es veu obligada a canviar el seu estil de vida i mudar-se a un barri humil de la perifèria on entaularan una estranya relació amb els seus nous veïns.

Ja en el mes de març, arribarà "El amor está en el aire" una romàntica comèdia musical en què Bibiana Fernández i Manuel Bandera interpreten un variat repertori de cançons que condueixen a l'espectador a través de les diferents fases d'una relació de parella.

Les produccions locals en valencià també estan incloses en la cartellera del pròxim trimestre. A més de l'obra infantil "Aixó era i no era", de Pasqual Alapont, també es representarà "El sopar dels idiotes" que compta amb un repartiment de conegudes cares de l'escena televisiva i teatral valenciana i que es presentarà el 10 de febrer.

Arxivat a:

Destacats