María Ripoll, Inma Cuesta i Oscar Martínez presenten "Vivir dos veces" en el Festival de Cinema de Paterna

La preestrena es celebrarà el dimecres, 4 de setembre als cinemes Kinepolis València

Guardar

Vivir dos veces(1)
Vivir dos veces(1)

Dins de la programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l'any, el Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis”, en col·laboració amb els cinemes Kinépolis València, acollirà dimecres que ve 4 de setembre la preestrena de "Vivir dos veces", la nova comèdia dirigida per María Ripoll (Ahora o nunca, No culpes al Karma de lo que te pasa por gilipollas).

La projecció estarà presentada per la mateixa realitzadora i pels dos protagonistes, Inma Cuesta (nominada al Goya per les seues interpretacions en La voz dormida, Tres bodas de más i La novia) i l'actor argentí Oscar Martínez, vist en cintes com Toc, Toc o la recent El cuento de las comadrejas.

Rodada en diferents localitzacions de la Comunitat Valenciana al llarg de set setmanes, "Vivir dos veces" conta la història d'Emilio (Oscar Martínez), la seua filla Julia (Inma Cuesta) i la seua néta Blanca (Mafalda Carbonell), que emprenen un peculiar i alhora revelador viatge: abans que a ell li falle la memòria definitivament, la família l'ajudarà a buscar a l'amor de la seua joventut. En el camí, trobaran l'oportunitat d'una vida nova i sense paranys, amb decisions discutibles i contratemps que els portaran a enfrontar-se als enganys sobre què han muntat les seues existències. Serà possible viure dues vegades?

La pel·lícula, que arribarà a les pantalles el divendres 6 de setembre, és una producció d'Alamar Cinema 161 AIE, Comboi Films i Plural Jempsa amb la participació d'RTVE, Netflix, À Punt Mèdia, Film Factory Entertainment, Institut Valenciá de Cultura, Crega SGR i ICAA. La distribució nacional és a càrrec de Filmax.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l'Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.

Destacats