La Policia Local de Paterna equipa dos vehicles amb desfibril·ladors i desengargussats

Els dos vehicles cardioprotegits estan dotats, a més ,de material de primers auxilis, la qual cosa permetrà una ràpida actuació dels agents davant qualsevol imprevist

Guardar

Alcalde Juan A. Sagredo junto con Jefe Policia viendo los vehículos
Alcalde Juan A. Sagredo junto con Jefe Policia viendo los vehículos

Amb la finalitat de millorar la protecció i atenció ciutadana, la Policia Local de Paterna ha equipat dos dels vehicles del seu parc mòbil amb desfibril·ladors i desengargussats per a poder atendre els veïns i veïnes en cas d'emergència.

A més, cadascun d'aquests vehicles s'ha dotat també de material de primers auxilis, la qual cosa permetrà una ràpida actuació dels agents davant qualsevol imprevist.

I és que tal com ha explicat el Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, en moltes ocasions, sobretot quan es produeix una parada cardiorespiratòria, en temps és vital i una actuació a temps pot salvar vides.

Alcalde Juan A. Sagredo junt al Cap de la Policia Local vegent els vehicles

En aquest sentit, Mestre també ha precisat que els agents han realitzat cursos de reanimació i de primers auxilis i estan preparats per a intervindre davant situacions d'aquest tipus.

Amb aquests vehicles cardioprotegits i dotats de material mèdic, la Policia Local de Paterna pretén continuar adaptant els recursos materials del cos policial a la realitat actual per a millorar l'atenció i cobertura que es presta a la població paternera.

Aquests vehicles se sumen als altres dos que té l'empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA) i contribuiran a fer de Paterna una ciutat més preparada i protegida davant les emergències.

Destacats