La Casa de la Joventut de Paterna programa un hivern amb tallers creatius de cuina i còmics formació per a monitors

Aquesta programació trimestral se suma als serveis permanents d'Aula d'Estudi i Racó del Joc

Guardar

Ajuntament de Paterna
Ajuntament de Paterna

La Casa de la Juventut de Paterna ha presentat les activitats de "Hivern Jove", una oferta cultural i d'oci variada que podrà gaudir la joventut de Paterna des d'aquest mes de gener fins a març. Roberto Usina, regidor Joventut, ha destacat "la gran labor que es fa des de la Casa de la Juventut de Paterna per a oferir als adolescents del municipi una oferta d'oci divertida, enriquidora i segura".

Entre les activitats programades figura el Taller de conversa en anglés "Let'stalk!", que ha sigut l'encarregat d'inaugurar la programació. Es tracta d'una acció dissenyada perquè els alumnes perden la por a aquest idioma i desenvolupen fluïdesa al parlar a través de cançons, pel·lícules o còmics. Les classes tindran lloc tots els dimarts de 17.30 a 19h.

El 20 de gener s'encendran els fogons del Taller de Cuina, que rebrà a futurs i futures xefs tots els dijous de 18 a 20h. D'altra banda, el Taller de creació de còmics s'obrirà el 27 de gener, i es mantindrà en horari de 17.30 a 19:30h tots els dijous fins al 17 de febrer.

Per a aprendre reciclar i donar-li una nova vida a la roba, des de la Casa de la Joventut proposen el Taller de customización, que començarà el dimecres 3 de març i finalitzarà el 24 d'aqueix mateix mes, en horari de 17.30 a 19:30h. A partir de febrer, la Casa de la Juventut de Paterna oferirà formació permanent per a monitors de temps lliure. El curs "Diversitat Funcional i Temps Lliure" s'obrirà el 4 de febrer, mentre que el dedicat a "Adolescència i Temps Lliure" començarà el 25 d'aqueix mateix mes.

Tots dos cursos compten amb una duració de 15 hores repartides durant les vesprades dels divendres en horari de 16 a 21 h i els dissabtes de 9 a 14 h. Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys que posseïsquen el títol de monitor.

A més, els joves que presenten el seu Carnet Jove de Paterna obtindran descomptes del 50% en el preu dels diferents tallers i formacions. "Totes les activitats estan enfocades a desenvolupar la creativitat de la joventut, potenciar les seues habilitats socials i reforçar els seus aprenentatges acadèmics, a més de descobrir noves aficions", explica Usina.

A més, la Casa de la Juventut ha représ després de les vacances nadalenques la seua aula d'estudi, de dilluns a dijous, i el "Racó del Joc", perquè les i els joves de Paterna gaudisquen cada divendres d'una vesprada de jocs de taula i ping-pong. Per a participar en les diferents activitats és obligatòria inscripció prèvia. Es pot realitzar presencialment, a la Casa de la Juventut (Parc Central) o telefonant al 96 137 01 03.

 

Agenda Jove Hivern
Agenda Jove hivern Paterna

 

Destacats