L'Horta registra 7 nous brots de coronavirus en sis localitats

Sanitat ha confirmat brots de coronavirus en les localitats de Rocafort, Mislata, Foios, Paterna, Puçol, Alcàsser

Guardar

València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-4
València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-4

L'Horta torna a registrar brots de coronavirus en una nova jornada. Sanitat ha confirmat un total de 7 brots concentrat a l'Horta Nord i L'Horta Sud. En concret, en sis localitats: Rocafort, Mislata, Foios, Paterna, Puçol, Alcàsser.

A l'Horta Nord, Rocafort, Puçol i Foios han registrat nous brots de coronavirus. A Rocafort, s'ha detectat un nou brot de coronavirus d'origen social amb un total de 5 casos positius. D'altra banda, a Puçol, s'ha notificat un brot de coronavirus amb 5 casos positius en l'àmbit educatiu. A Foios, per part seua, han registrat un brot de coronavirus en l'àmbit social amb 6 casos positius.

A l'Horta Sud, Mislata registra dos brots de coronavirus, un l'àmbit educatiu i un altre en l'àmbit social, amb 4 i 6 casos positius respectivament. Finalment, Paterna, registra també un brot de coronavirus en l'àmbit social amb 5 casos positius.

Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 19 a Castelló (10.872 en total); 305 a Alacant (32.233 en total), i 292 a la província de València (50.678 en total). A més, el nombre total de pacients sense assignar es manté en 2.

Actualització de la situació en residències

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 83 residències de majors (4 a la província de Castelló, 22 a la província d'Alacant i 57 a la província de València), 13 centres de diversitat funcional (1 a la província de Castelló, 4 a la província d'Alacant i 8 a la província de València) i 4 centres de menors a la província de València.

Residents nous positius: 32Treballadors nous positius: 8Residents morts: 13

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 17 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província d'Alacant i 9 a la província de València.

Destacats