L'Escola Matinera de Paterna obri el termini per a noves inscripcions

Guardar

Escola Matinera
Escola Matinera

Paterna ha obert el termini per a matricular als escolars en el servei d'Escola Matinera que ofereix l'Ajuntament en els centres escolars del municipi.

En concret, el servei estarà disponible per als centres Ausiàs March, El Parc, Jaume I, La Font, Lloma Llarga, Vicente Mortes, Miguel de Cervantes, Sanchis Guarner i Villar Palasí.

Tal com ha explicat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea “es tracta d'un servei que permet a les famílies paterneres conciliar la cura dels fills i filles amb la vida laboral, facilitant que els menors puguen romandre en el col·legi des de les 7 del matí fins a l'entrada a l'aula”.

Així mateix, el regidor ha destacat que “el programa desenvolupa un projecte lúdic i permet que els menors tinguen accés a un desdejuni saludable i complet”.

A més, i amb l'objectiu que el servei s'ajuste al màxim a les necessitats de les famílies, l'Ajuntament ha elaborat diferents tarifes que permeten des del pagament anual o trimestral del servei, com el pagament mensual o per dies.

El preu anual és de 221 euros, mentre que el trimestral de gener a març i d'abril a juny és de 70, 20 euros. A més, també es permet el pagament dels quatre primers mesos de classes, de setembre a desembre amb un cost de 93,60 euros o l'abonament mensual per 26 euros o de 10 dies per 14,30 euros.

Els interessats poden realitzar la inscripció en la pàgina web de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna. L'abonament s'efectuarà per targeta bancària en la mateixa web o en efectiu en les oficines de l'empresa situades en la Ronda Isaac Peral, 14 del Parc Tecnològic de Paterna.

També és possible realitzar la inscripció en l'Escola Vespertina a través de la mateixa pàgina web, http://www.serviciosdepaterna.es

Destacats