L'editorial espanyola Cuadernos RUBIO s'instal·la a Paterna

Guardar

Reunión Alcalde Paterna y Director Editorial RUBIO(1)
Reunión Alcalde Paterna y Director Editorial RUBIO(1)

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna i responsable de l'àrea d'Empresa, Juan Antonio Sagredo després d'haver-se reunit amb el director general de l'Editorial, Enrique Rubio per a donar la benvinguda a aquesta companyia coneguda per produir els famosos quaderns didàctics d'escriptura i càlcul i que compta amb una dilatada trajectòria de més de sis dècades d'història.

L'arribada a Paterna d'aquesta signatura, que se situarà al Parc Empresarial Tàctica sobre una parcel·la de 10.028 m² i se suma, entre altres incorporacions, al pròxim aterratge del gegant comercial mundial Costco, demostra el gran potencial de Paterna que es consolida com a enclavament estratègic d'atractiu empresarial a escala autonòmica i nacional.

Per al primer edil, la implantació de l'Editorial ROS a la ciutat és una prova més del lideratge empresarial, econòmic i innovador de Paterna. "La incorporació al nostre teixit empresarial d'una signatura tan coneguda, en moments tan especials com els que estem vivint a causa de la pandèmia de la COVID-19, és una prova més de la competitivitat i de la capacitat de resiliència d'aquesta companyia i de les oportunitats de futur que ofereix Paterna", ha assenyalat Sagredo.

Segons ha explicat Enrique Rubio "l'adquisició d'aquest terreny obeeix a una decisió estratègica de l'editorial RUBIO, que en els últims anys ha experimentat un destacat creixement. Els nous terrenys ens permetran afrontar els reptes que ens hem marcat i el Parc Empresarial Tàctica és un emplaçament perfecte per a aconseguir-lo. Les seues bones connexions i serveis han sigut determinants en la decisió d'apostar per aquesta localitat per a continuar escrivint el futur de la nostra signatura".

En aquest sentit, des de l'editorial, Víctor Jiménez com a responsable del projecte, ha afirmat que "estem encantats d'haver triat aquest magnífic enclavament, que reuneix unes excel·lents condicions per la seua ubicació, representativitat i serveis, per a implantar el projecte" al mateix temps que ha avançat que les noves instal·lacions "seran un immoble singular i preparat per al futur, que combinarà nous espais d'oficines, logístics i producció".

RUBIO naix fa més de 60 anys de la mà de Ramón Rubio i és l'editora dels famosos quaderns didàctics basats a potenciar la plasticitat del cervell, a través del desenvolupament de les competències bàsiques, com l'escriptura i el càlcul. Des de la seua fundació, RUBIO ha venut més de 300 milions d'exemplars de quaderns, que han acompanyat a diverses generacions d'espanyols.

Destacats