L'Ajuntament i la Penya Cicloturista de Paterna col·laboren perquè la Volta siga un èxit

Guardar

presentacion-etapa-paterna-volta-ciclista-cv-2017-1-pdf
presentacion-etapa-paterna-volta-ciclista-cv-2017-1-pdf

El regidor d'Esports, José Manuel Mora s'ha reunit amb la Penya Cicloturista de Paterna per abordar la cita del municipi amb la Volta a la Comunitat Valenciana al municipi el pròxim 5 de febrer.

D'aquesta manera, Ajuntament i el club, que compta amb prop de 50 membres, han acordat col·laborar perquè la cinquena i última etapa d'aquesta prova esportiva, que tindrà a Paterna com a municipi de sortida, siga tot un èxit de públic i aficionats.

José Manuel Mora ha destacat que "la participació de Paterna en la Volta és una oportunitat immillorable per situar a Paterna en el mapa internacional, a través de la retransmissió televisiva internacional, i per donar a conéixer tot l'atractiu turístic i el potencial empresarial del municipi".

"És una cita històrica que permetrà donar a conéixer el nostre poble i valorar el nostre patrimoni, la nostra cultura i fins a la nostra Cordà", ha assegurat Mora, al mateix temps que ha indicat que l'Ajuntament ja ha començat a preparar la promoció de la participació de Paterna en la Volta per fomentar el ciclisme i l'esport en general entre els veïns i veïnes i per fer d'aquesta etapa una cita multitudinària.

Arxivat a:

Destacats