L'Ajuntament i Ecovidrio desenvolupen a Paterna la campanya solidària ‘Recicla Vidre per elles’ amb motiu del Dia del Càncer de Mama

Guardar

Presentación Campaña Recicla vidrio por ellas
Presentación Campaña Recicla vidrio por ellas

L'Ajuntament de Paterna col·labora amb Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en la campanya "Recicla vidre per elles", una iniciativa que busca fomentar el reciclatge de vidre entre els veïns i veïnes amb l'objectiu de cuidar del medi ambient i col·laborar amb la prevenció del càncer de mama.

Amb aqueixa doble finalitat, des de hui, i durant les pròximes setmanes, dos iglús roses estaran situats en C/ Mestre Ramón Ramia Querol. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer.

La regidora de Serveis, Mercedes Navarro ha destacat "la importància de dur a terme iniciatives solidàries i sostenibles com aquesta campanya, que ajuden a conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre dos temes tan importants com són la salut i el medi ambient".

Navarro, acompanyada per membres de l'Equip de Govern socialista i la Presidenta de l'Associació contra el Càncer de Paterna, Pilar Martínez i un membre de la seua directiva han participat aquest matí en la presentació de la campanya, depositant així els primers envasos de vidre en aquests contenidors.

La campanya s'ha estés per més de 140 ciutats de tot el territori nacional com Madrid, València, Sevilla, Bilbao, Valladolid, Pamplona, Logronyo, Saragossa, Las Palmas de Gran Canaria o Santiago de Compostel·la amb la finalitat de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. Així doncs, Ecovidrio ha instal·lat més de 370 contenidors roses per tot el país. A més, l'entitat ha comptat amb Sandra Ibarra, Presidenta de la Fundació que porta el seu nom, com a ambaixadora del projecte.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l'ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: "Plens de vida". El miniglú es podrà adquirir a través de la web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per a contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Destacats