L'Ajuntament de Paterna inicia la construcció de 72 nous nínxols en el cementeri municipal

Les obres s'estan realitzant en la part sud-est del cementeri, que ja estava preparada per a acollir nous nínxols en cas de necessitat d'ampliació

Guardar

Obras en el cementerio municipal de Paterna
Obras en el cementerio municipal de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha iniciat les obres de construcció de 72 nous nínxols en el cementeri municipal.

Tal com ha detallat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos "amb aquesta actuació donem resposta a la necessitat d'augmentar les unitats d'enterrament a mitjà termini, i complementem les construccions que hem fet en els últims anys".

Les obres, que compten amb un pressupost de 138.478 euros, permetran comptar, de moment, amb 72 unitats d'enterrament noves, que podran ser més en funció de les necessitats futures.

El projecte abasta a més les obres d'urbanització de la zona, que inclouen la recollida d'aigües pluvials i el disseny de les zones enjardinades delimitades juntament amb voreres i mobiliari urbà.

En aquest sentit, Campos ha explicat que "l'emplaçament dels nous nínxols s'ha establit tenint en compte el creixement ordenat de les construccions del cementeri i segons el disseny projectat per a tot el conjunt, que ha de ser homogeni".

La disposició de la construcció serà de 9 columnes de 4 nínxols senzills a dues cares centrals, i atendrà la normativa vigent quant a dimensions dels espais.

En aquests moments, les obres es troben en la fase d'excavacions i rebaixe de terres necessàries per a poder realitzar el replanteig de les instal·lacions.

Està previst que el termini d'execució siga d'uns 4 mesos aproximadament, per la qual cosa a la fi de la primavera de 2021 podria estar acabada la construcció d'aquests nous nínxols en el cementeri municipal.

Destacats