L'Ajuntament de Paterna concedeix 88 Xecs Emprenedors en 2016

Guardar

cheque-emprendedor
cheque-emprendedor

L'Ajuntament de Paterna ha lliurat els diplomes que acrediten la concessió del Xec Emprenedor a tots aquells paterners i paterneres que, durant aquest 2016, han iniciat una activitat econòmica en el municipi.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat pel regidor de Protecció i Drets de la Ciutadania, Julio Fernández ha rebut en el saló de plens del consistori a tots aquells veïns i veïnes que han emprés un negoci a Paterna, contribuint amb la seua obertura a la recuperació i desenvolupament econòmic del municipi.

El primer edil ha destacat "l'aposta de l'actual Equip de Govern per l'emprenedoria" - al que en 2016 va destinar 96.800 euros en ajudes al Xec Emprenedor - i ha anunciat que "per aquest 2017, l'Executiu continuarà amb aquesta línia d'ajudes pares seguir recolzant la creació de noves oportunitats laborals i l'inici de l'activitat empresarial".

Referent a això, l'Alcalde- que també porta personalment les Àrees d'empresa, Universitat i Polígons Industrials- ha assenyalat com a exemple de l'interés de l'Executiu local pel creixement econòmic del municipi que "al pressupost municipal aprovat definitivament ahir han duplicat la partida destinada al Programa de Desenvolupament Empresarial, que passa de 276.770 euros a 496.770 euros".

Durant la seua intervenció, Sagredo també s'ha referit al lideratge de Paterna quant al nombre d'autònoms que, amb 4.491 autònoms registrats en aquest 2016, segueix sent un dels municipis de la Comunitat Valenciana amb major taxa d'autoocupació.

Per la seua banda, el regidor Julio Fernández ha indicat que "Paterna és pionera a la Comunitat Valenciana en la creació de programes de suport a l'emprenedor" i ha felicitat a tots els emprenedors perquè "amb les activitats que heu engegat durant el 2016, heu enriquit el teixit empresarial i comercial paterner i contribuït a diversificar l'oferta de negocis i serveis de la nostra ciutat".

Destacats