L'Ajuntament crearà el segell “Hostaleria Segura Paterna” per a establiments lliures de COVID-19

Tots aquells restaurants i bars de Paterna que desitgin contactar amb l'Associació Paterna Gastronòmica poden fer-ho en el següent correu asociacionhostelerapaterna@gmail.com

Guardar

Videoconferencia Alcalde de Paterna con Paterna Gastronómica
Videoconferencia Alcalde de Paterna con Paterna Gastronómica

L'Ajuntament de Paterna està treballant ja en la creació d'"Hostaleria Segura Paterna", un segell de garantia hostalera per a aquells establiments de la ciutat que complisquen uns protocols de seguretat i higiene que certifiquen que les seues instal·lacions estan lliures de coronavirus i són locals assegurances.

L'objectiu és estar preparats per a garantir que, una vegada es pose fi a l'estat d'alarma i es comence amb la desescalada, la reobertura dels establiments hostalers de Paterna es produïsca amb totes les garanties de seguretat, tant per als treballadors com per als clients.

Així ho ha traslladat avui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo a l'Associació Paterna Gastronòmica, entitat que agrupa el sector de l'hostaleria paternera, durant la reunió telemàtica que ha mantingut amb ells per a abordar la situació del sector a la ciutat durant aquesta crisi sanitària i començar a treballar ja amb ells de cara a la reobertura.

En aquest sentit, el primer edil ha explicat que, encara que caldria ajustar aquest certificat a les directrius que marquen les autoritats en la desescalada, "amb aquest segell- destinat a establiments d'hostaleria, hotels, restaurants, cafeteries, bars, etc. del municipi-, el consistori pretén certificar, als qui l'obtinguen, com a espais lliures de COVID-19 amb la finalitat de donar confiança a totes les persones que acudisquen a ell, des de treballadors a clients".

Durant la trobada, Sagredo ha compartit amb ells la preocupació del sector i ha abordat la forma en què l'Ajuntament pot col·laborar amb ells en el reinici de l'activitat hostalera a la ciutat mitjançant ajudes actives.

"A Paterna, volem anar sempre un pas per davant. Per això, hem començat a treballar en com ajudar a aquest sector tan castigat per la crisi a reiniciar la seua activitat. Per a això, estem dissenyant amb els tècnics municipals un pla per a fer costat a la seua sortida de la crisi provocada per la COVID-19 i mantindrem reunions periòdiques amb ells per a adaptar aquestes mesures a l'evolució de la situació", ha afirmat l'Alcalde Juan Antonio Sagredo.

Destacats