En 15 dies, 4.176 estudiants fan ús de la Biblioteca 24 hores de la Cova Gran de Paterna

Guardar

biblioteca-cova-gran-24-horas
biblioteca-cova-gran-24-horas

L'obertura 24 hores de la Biblioteca de la Cova Gran està sent tot un èxit entre el col·lectiu d'estudiants del municipi. Així ho ha desvelat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche després de conéixer les dades d'afluència de joves que han acudit a la instal·lació municipal per preparar els seus exàmens durant els 15 dies que porta oberta amb aquest horari especial ininterromput.

I és que des del 21 de desembre fins al passat 8 de gener, i exceptuant els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener que va estar tancada, un total de 4.176 persones han fet ús de les sales d'estudi de la Biblioteca Cova Gran per preparar els seus exàmens.

Per franges horàries, el tram comprés entre les 8 i les 14 hores és el més freqüentat pels estudiants, amb un total de 2.582 persones, mentre que diàriament, les hores d'obertura especial registren una molt bona afluència de veïns/as, sent 284 les persones que han acudit de 20 a 21 hores, 428 persones les que ho han fet a les 22 hores, 177 els veïns/as que han anat de 00 a 2 de la matinada, 52 les persones que han estudiat de 2 a 5 de la matinada i 25 de 5 a 8 hores del matí.

La regidora Paqui Periche ha destacat el "gran acolliment" que té aquest servei extraordinari des que l'Executiu de Sagredo va decidir engegar-ho quan va accedir a l'Alcaldia al juny del 2015. Des d'aquell moment, han sigut 4 les obertures especials de 24 hores ininterrompudes que l'equip de govern ha ofert aquest servei de biblioteca als estudiants del municipi en època d'exàmens per ajudar-los a preparar les seues proves.

Referent a això, Periche ha recordat que "la biblioteca de la Cova Gran compta amb sales d'estudi perfectament equipades i amb una connexió i cobertura Wi-Fi millorada per atendre les necessitats d'estudi dels joves" i, en aquest sentit, ha assenyalat també que "durant el servei especial, es reforça el personal de consergeria necessari per a atendre de manera permanent l'afluència d'usuaris".

Destacats