El Refugi d'Animals de Paterna estrena web per a fomentar les adopcions

Guardar

Imagen corporativa del Refugio de Animales de Paterna
Imagen corporativa del Refugio de Animales de Paterna

El Refugi d'Animals de Paterna ha llançat una web per a donar a conéixer tots els animals que actualment es troben en el refugi, de manera que qualsevol persona que estiga interessada a adoptar puga accedir d'una manera ràpida i senzilla a tota la informació sobre els gats i gossos que busquen adopció.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, qui ha explicat que "s'ha creat una base de dades amb tots els animals que custodia el Refugi amb l'objectiu de facilitar la informació i potenciar les adopcions a la ciutat".

Entre la informació que podran trobar els usuaris en la web https://refugio.serviciosdepaterna.es, s'inclou la raça de l'animal, el sexe, l'edat aproximada i altres dades d'interés com si porten microxip o necessiten algun tipus de llicència.

A més, la web també compta amb informació sobre les instal·lacions, dades de contacte, notícies relacionades amb el Refugi o preguntes freqüents que tenen les famílies que estan pensant a adoptar a un animal.

"Volem que la informació siga el més accessible possible per a impulsar les adopcions en el municipi pel qual també s'han creat comptes en xarxes socials", ha explicat la regidora Navarro, qui ha destacat que "les adopcions a Paterna tenen un cost zero per a les famílies adoptants, que poden vindre a conéixer als animals telefonant al telèfon del Refugi, 634 20 12 13 i concertant una cita prèvia, per a evitar aglomeracions i poder complir amb els protocols anti-Covid".

Així mateix, la regidora ha recordat que en les pròximes setmanes s'aprovarà la nova ordenança municipal de Benestar Animal "que garantirà el Sacrifici Zero per a tots els animals i regularà, per primera vegada, totes aquelles conductes que puguen suposar un maltractament físic o psíquic per a ells, amb multes de fins a 18.000 euros", ha conclòs.

Destacats