El Pare Noel visitarà a Paterna als xiquets i xiquetes que estiguen confinats a les seues cases per la Covid-19

Les famílies que vulguen rebre la visita del Pare Noel al seu carrer hauran de sol·licitar-ho telefonant al telèfon 96 110 82 26

Guardar

Papa Noel Paterna
Papa Noel Paterna

El Pare Noel ja està a Paterna i enguany visitarà a les seues cases a tots els xiquets i xiquetes que estiguen confinats per la Covid-19 perquè puguen saludar-ho des dels seus balcons i gaudir també de l'esperada visita.

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, qui ha destacat que "enguany els xiquets i xiquetes han tingut un comportament exemplar, demostrant un esperit de sacrifici admirable i encara que aquest Nadal serà diferent, mereixen gaudir de la il·lusió i la màgia d'aquestes festes com sempre".

Per això, les famílies amb menors confinats podran sol·licitar que El Pare Noel passe pel seu carrer els dies 23 i 24 de desembre, telefonant al telèfon 96 110 82 26 fins les 19 h de la vesprada.

A més, el primer edil ha recordat que aquells xiquets i xiquetes que no estiguen confinats podran visitar personalment a Papà Noel per a donar-li la seua carta. "Enguany, amb l'objectiu que es respecten totes les mesures sanitàries i garantir la seguretat dels veïns i veïnes hem decidit que El Pare Noel estiga present en tots els barris, evitant així desplaçaments i aglomeracions".

D'aquesta manera, el dimecres 23 desembre de 17 a 20 hores i el 24 de desembre d'11 a 14 hores, es podrà visitar al Pare Noel en nou diferents localitzacions de la ciutat on es garantiran totes les mesures higienicosanitàries, proporcionant gel hidroalcohòlic, garantint la distància de seguretat i la resta de normes d'obligat compliment.

En concret, El Pare Noel estarà en el pàrquing del Centre de Salut de Terramelar, el Parc Central de Santa Rita, el Poliesportiu Sud de Lloma Llarga, el pàrquing al costat del Centre de Salut de Más del Rosari-La Coma, en la plaça porta del Sol de la Canyada, la zona esportiva Casas Verdes de Bovalar, el col·legi Clara Campoamor en el centre, la pista de futbol del Parc d'Alborgí i en la plaça de l'Exèrcit Espanyol de Campament.

Destacats