El Parc Tecnològic de Paterna instal·la punts de trobada segurs per a situacions d'emergència

 L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, el President de la EGM, Antonio Alagarda, i la Gerent de l'Entitat, Manuela Pedraza, han visitat alguns d'aquests punts de trobada, que formen part de la implantació del Pla de Seguretat Industrial d'aquesta àrea empresarial

Guardar

El Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo,con el Presidente y la Gerente de la EGM, Antonio Alagarda y Manuela Pedraza
El Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo,con el Presidente y la Gerente de la EGM, Antonio Alagarda y Manuela Pedraza

L'Ajuntament de Paterna i l'EGM Parc Tecnològic han fet un pas més en la implantació del Pla de Seguretat Integral de l'àrea empresarial.

En aquesta ocasió, s'ha procedit a la instal·lació d'un total de huit punts de trobada segurs per a situacions d'emergència.

Els punts de trobada, en compliment dels protocols per a situacions d'emergència, s'han instal·lat estratègicament al costat de zones verdes o espais diàfans, amb l'objectiu que puguen complir la funció de refugi, permetent una àmplia concentració de persones en condicions de seguretat.

Quatre d'aquests punts de trobada s'han situat en l'Avinguda Benjamin Franklin, que és la travessia més llarga del parc empresarial. Altres dos s'han disposat en l'avinguda Juan de la Cierva, en l'extrem nord-est del parc, mentre que els altres dos es troben al carrer Charles Robert Darwin i en la ronda Auguste i Louis Lumière.

El Pla de Seguretat Integral de Parc Tecnològic Paterna estableix les mesures i protocols a desenvolupar en cas que es donara una situació d'emergència, que requerira l'evacuació dels empleats dels seus llocs de treball. Si es donara aquest cas, es posaria en marxa els protocols de comunicació per a la mobilització de totes les persones a aquests punts de trobada, on romandrien fins que es notificara la dissolució de l'emergència o reberen noves instruccions des del punt de comandament per a procedir a la seua evacuació.

L'alcalde de la ciutat, Juan Antonio Sagredo, ha afirmat que "Paterna i el Parc Tecnològic tornen a erigir-se com a referents en seguretat industrial amb la implantació de les mesures contemplades en els Plans de Seguretat amb el qual compten totes les nostres àrees industrials, i que estem impulsant des del consistori a través de convenis de col·laboració".

Per part seua, la gerent de la EGM Parc Tecnològic Paterna, Manuela Pedraza, ha recordat que "malgrat que el nivell de risc es va qualificar com baix al nostre parc empresarial, poden succeir accidents o situacions en els quals es veja compromesa la seguretat dels treballadors i, per aquest motiu, estem fent un gran esforç per a estar el millor preparats possible davant una eventual emergència".

Destacats