El nou camp de rugbi de Paterna s'inaugura amb una victòria

Al voltant de 200 esportistes gaudiran de les noves instal·lacions

Guardar

Campo Rugby Paterna
Campo Rugby Paterna

El nou camp de Rugbi de Paterna va obrir les seues portes ahir amb un partit inaugural amb victòria de l'equip local Paterna Ciencias Club de Rugby enfront del CAU Rugby València, una trobada al qual va assistir l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo acompanyat pel Tinent d'Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora.

L'Ajuntament de Paterna ha invertit un total de 70.000 euros a condicionar aquest camp de rugbi, situat en el barri Más del Rosari-La Coma, instal·lant pals fixos i dibuixant els marcatges consensuats per la Federació en el terreny de joc.

Tal com ha explicat el Tinent d'Alcalde, José Manuel Mora, “quasi 200 esportistes gaudiran de les noves instal·lacions, un centenar de l'equip Paterna Ciencias i 96 del CF Casas Verdes”.

Tots dos clubs realitzaran un ús compartit de les instal·lacions, amb equips tant femenins com masculins, que podran realitzar els seus entrenaments en les millors condicions, així com jugar partits de la lliga professional.

En aqueix sentit, Mora, ha destacat que “des de l'Ajuntament volem continuar demostrant la nostra implicació i suport a les Escoles i a la Federació de Rugbi facilitant unes instal·lacions professionals i totalment equipades que s'ajusten a les seues necessitats”.

Finalment, el Tinent d'Alcalde ha subratllat l'augment d'aficionats d'aquest esport en la localitat. “En els últims 3 anys, l'Ajuntament ha realitzat una important aposta per a fomentar aquest esport entre els joves de la localitat que ha culminat amb la construcció d'aquest camp professional que permetrà situar a Paterna com a referent d'aquesta disciplina esportiva en la Comunitat”.

Destacats