El mercat ambulant de Paterna reprén la seua activitat a l'esplanada del "cohetódromo" al 50% del seu aforament habitual

L'Ajuntament ha proporcionat dispensadors d'hidrogel en l'accés al recinte, totalment delimitat i senyalitzat, amb 37 parades i un aforament màxim de 100 clients

Guardar

Mercado ambulante Paterna
Mercado ambulante Paterna

El mercat ambulant de Paterna ha recuperat avui la seua activitat després de la suspensió de la seua celebració amb motiu de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus.

Per a garantir la seguretat i les mesures de distanciament entre venedors i usuaris, l'Ajuntament va acordar amb els comerciants un canvi d'ubicació, i la instal·lació s'ha realitzat a l'esplanada del "cohetódromo", lloc en el qual se celebrarà tots els dimarts fins que la situació derivada de la COVID-19 així ho requerisca.

D'aquesta manera, tal com ha informat el regidor de Comerç, Fernando Carrión, "el mercat s'ha instal·lat en un recinte tancat, al 50% de la seua ocupació, sobre una extensió de 702 m², amb un màxim de 37 parades separades entre si per una distància de 2 metres i mig i un aforament de 100 persones".

A més, l'Ajuntament ha proporcionat dispensadors de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans en l'accés al recinte, i ha habilitat una zona de sortida diferent de l'accés per a evitar aglomeracions i permetre l'activitat de comerciants i usuaris amb majors garanties.

El consistori ha desinfectat la zona abans i després del muntatge del mercat ambulant i ha controlat l'accés dels veïns i veïnes de Paterna, a més de recordar l'ús obligatori de màscares per a tots aquells que es trobaren dins del recinte.

Amb el retorn del mercat ambulant, Paterna recupera una nova activitat en el procés de desescalada de la Fase 2, recuperant a poc a poc la normalitat i l'activitat comercial a la ciutat.

Destacats