El Festival de Cinema de Paterna obri la convocatòria del seu concurs de curts

Els premis que lliura el festival estan valorats en 1.500 euros i al costat del premi en metàl·lic, els guanyadors/as rebran un trofeu commemoratiu

Guardar

El Alcalde junto a Carmen Machi y los ganadores de la edición pasada
El Alcalde junto a Carmen Machi y los ganadores de la edición pasada

El Festival de Cinema Antonio Ferrandis ha obert avui el termini de convocatòria del concurs de curtmetratges que tindrà lloc en el marc de la cinquena edició del Festival, que se celebrarà el mes d'octubre en la localitat valenciana de Paterna.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc de l'Ajuntament de Paterna, Teresa Espinosa "mitjançant aquest concurs volem reivindicar el valor de les produccions espanyoles amb un reconeixement especial al talent de joves creadors".

Per això, el concurs es divideix en dues categories, el Premi Ficció i el Premi Jove Realitzador/a, dirigit a menors de 25 anys, totes dues de temàtica lliure i valorats en 1.500 euros cadascun i un trofeu.

Els treballs podran presentar-se fins al 30 de juny a través de la plataforma Movibeta o per correu, en un DVD físic, a l'empresa Gestió i Serveis de Paterna, carrer Charles Robert Darwin núm. 2, al Parc Tecnològic de Paterna, València.

En tots dos casos hauran d'anar acompanyats del formulari d'inscripció que trobaran en la web del festival www.festivalantonioferrandis.es.

Només s'admetran obres inèdites, produïdes a partir de l'1 de gener de 2019 i amb una durada màxima de 25 minuts incloent els crèdits, i hauran d'oferir les garanties tècniques necessàries per a poder ser projectades durant el festival.

Destacats