El Festival Antonio Ferrandis de Paterna arriba a la seua V edició amb títols com “La Boda de Rosa” o “La mort de Guillem”

La Gala de lliurament de Premis als curtmetratges guanyadors i a l'actor Javier Gutiérrez, Premi d'Honor, se celebrarà el dissabte 17 d'octubre en el Gran Teatre Antonio Ferrandis i estarà presentada per la periodista Carolina Ferre

Guardar

Programacion-Festival
Programacion-Festival

El Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna, que se celebrarà del 14 al 18 d'octubre, es consolida amb la celebració de la seua V edició, durant la qual es projectaran diferents títols rodats en escenaris de la Comunitat Valenciana, com Les Noces de Rosa, L'olivera, La Banda o La mort de Guillem, protagonitzada pel paterner Jany Collado.

En aquesta nova cita del certamen, l'actor Javier Gutiérrez rebrà el Premi d'Honor en reconeixement a la seua carrera professional, en la qual consten títols com La isla mínima, El autor o Campiones, entre molts altres.

La Gala de lliurament de premis, que estarà subjecta als protocols anticovid recomanats per les autoritats sanitàries, se celebrarà el dissabte 17 d'octubre en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, i serà presentada per la periodista valenciana Carolina Ferre.

Seguint amb el programa d'actes del certamen, el dijous 15 a les 11 hores es projectaran en el Gran Teatre Antonio Ferrandis els deu curtmetratges finalistes de l'edició de 2020.

El divendres 16, a les 11 hores, es projectarà el film La mort de Guillem, mentre que a la vesprada se celebrarà el col·loqui "El futur de les dones en el panorama audiovisual", amb la participació de l'actriu María Maroto, la productora Marifé de Rueda, la guionista María Mínguez i la directora del Festival La Cabina Sara Mansanet, que estarà moderat per la periodista Ana Mansergas. Després del col·loqui, a les 20 hores, es projectarà la pel·lícula Les noces de Rosa, que compta amb la presència de Maroto en el seu repartiment.

El dissabte 17 el programa començarà a les 18.30 hores amb la projecció de la cinta La Olivera, que serà presentada per l'actor Javier Gutiérrez. A les 21 hores començarà la Gala de lliurament dels Premis Antonio Ferrandis 2020 als curtmetratges guanyadors i al mateix Gutiérrez, reconegut amb el Premi d'Honor d'aquesta V edició.

El diumenge 20, últim dia del certamen, se celebrarà a les 17.30 hores un concert a càrrec de la Banda Simfònica del Centre Musical Paternense, en el qual s'interpretarà música de cinema i, també de sèries com a Estiu Blau.

Finalment, a les 19 hores, en el Teatre Antonio Ferrandis, es projectarà la pel·lícula La Banda, precedida d'un breu col·loqui amb participació del seu director i dos dels actors, conduït pel periodista Mikel Labastida.

Destacats