El Bus de Paterna a la Fe registra més de 1.000 usuaris en tan sols 20 dies

Guardar

Bus Fe 3
Bus Fe 3

n tan sols 20 dies des que es va posar en marxa, l'autobús que connecta Paterna amb l'Hospital Universitari La Fe de València ha registrat més d'1.000 viatgers. “Aquesta xifra d'usuaris no fa més que avalar la utilitat d'aquest servei”, ha assenyalat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha mostrat la seua satisfacció per l'excel·lent acolliment que està tenint l'autobús en el poc temps que porta funcionant.

Aquest autobús, que és gratuït durant aquests dos primers mesos, transporta una mitjana diària de 75 viatgers, sent els dimarts el dia que més veïns i veïnes utilitzen el bus, superant sempre el centenar d'usuaris.

El primer edil ha fet un balanç molt positiu de la nova línia afirmant que “més d'1.000 passatgers en menys d'un mes significa que és un servei molt demandat i, per tant, necessari per al municipi” i ha assenyalat que “la comoditat i la rapidesa d'aquest autobús són el seu principal atractiu”.

Respecte a aquests bons resultats d'afluència de viatgers, l'Alcalde ha manifestat que “la xifra de passatgers indica que s'està cobrint l'objectiu pel qual va ser concebut aquest autobús, que és atendre les consultes mèdiques dels paterners i les paterneres”.

L'autobús directe de Paterna a la Fe, que es va posar en funcionament el passat 1 de juny, és una de les apostes electorals més importants que l'Alcalde Juan Antonio Sagredo va adquirir amb la ciutadania amb l'objectiu de millorar la comunicació en transport públic de Paterna amb els dos centres de referència pels paterners i paterneres: l'Hospital la Fe de València i el Centre d'Especialitats de Burjassot.

La iniciativa duta a terme ara per l'Executiu socialista va ser idea de Lorena Castillo, una veïna de Paterna del barri de Alborgí que va proposar al primer edil fa un any la creació d'aquesta línia, una proposta veïnal que Sagredo posa com a exemple de la política de proximitat i d'atenció ciutadana que du a terme l'actual equip de govern.

Destacats