Arranca a Paterna la vacunació del personal docent

Guardar

vacunacion docentes paterna
vacunacion docentes paterna

La vacunació massiva en el pavelló de la Ciutat Esportiva de Paterna ha arrancat hui a les 15 hores després de la suspensió temporal del procés la setmana passada.

Des d'aquesta vesprada, personal de la comunitat educativa de Paterna, Godella, Burjassot, Rocafort i Moncada passaran per les instal·lacions municipals per a rebre la dosi de la vacuna contra el coronavirus.

Seran 6.324 les persones que, entre professors, conserges i personal de neteja de diferents centres educatius de l'àrea metropolitana de València, seran vacunats en els pròxims dies a Paterna, des de hui i fins al dijous, 1 d'abril, a les 15 hores.

L'Ajuntament de Paterna, que va ser un dels primers consistoris a oferir a Sanitat les seues instal·lacions municipals com a centres de vacunació massiva, ja tenia tot preparat per a començar el procés amb aquest col·lectiu.

D'una banda, les instal·lacions esportives de 1.200 m2 han sigut dividides en tres: triatge, vacunació i postvacunació. A més, s'han senyalitzat els accessos per carretera, s'ha habilitat zona d'aparcament i s'han pintat marques en el sòl de les instal·lacions per a indicar el recorregut, el sentit de la circulació i garantir la distància de seguretat.

També, el consistori ha posat en marxa un operatiu de seguretat format per Policia Local i Protecció Civil per a controlar els accessos, i s'ha previst la presència d'operatius de la Brigada de l'Àrea d'Esports i de Gespa, i personal per a informar i guiar a les persones que acudisquen al centre.

Està previst que a Paterna unes 200 persones siguen vacunades cada hora i, després d'aquesta fase, la Conselleria de Sanitat continuarà usant el pavelló i els serveis oferits per Paterna per a noves rondes de vacunació.

Destacats