Arantxa Echevarría i Gonzalo Ramos presenten "La familia perfecta" en les preestrenes del Festival de cinema de Paterna

Guardar

Cartell de La familia perfecta
Cartell de La familia perfecta

El Festival de Cinema de Paterna acollirà dimecres que ve, 1 de desembre la presentació de "La familia perfecta", la nova pel·lícula d'Arantxa Echevarría després del seu reeixit debut amb "Carmen y Lola", un film amb el qual va guanyar el Goya a la millor direcció novella en 2019. La projecció als cinemes Kinépolis comptarà amb la presència de la mateixa realitzadora i d'un dels actors protagonistes, Gonzalo Ramos (Neboa, Física o Química: El reencuentro).

"La família perfecta" és una comèdia protagonitzada, a més, per Belén Rueda (El silencio de la ciudad blanca, Madres), José Coronado (Waydown, El inocente), Gonzalo de Castro (La maldición del guapo, El Inocente), Carolina Yuste (El Cover, Hasta el cielo), Pepa Aniorte ((Mi querida cofradía, La higuera de los bastardos) i Jesús Vidal (Estándar, Campeones). Amb guió d'Olatz Arroyo, (El mejor verano de tu vida, Hasta que la boda nos separe), la pel·lícula es va rodar el passat estiu en diferents localitzacions de Madrid.

En paraules d'Arantxa Echevarría: "La família perfecta" naix de les ganes de fer una pel·lícula divertida. I per això, el millor és triar un bon personatge còmic, un que es prenga a si mateix molt de debò, col·locar-ho en situacions crítiques i aconseguir que li passe el pitjor que li podia passar en la vida, i que al final resulte ser el millor que li podia haver passat".

Lucía (Belén Rueda) creu portar una vida modèlica i tindre-ho tot sota control. Des que es va casar, va bolcar tots els seus esforços en la cura de la seua família, fins a aconseguir el que per a ella és l'ideal d'una família perfecta. No obstant això, tot comença a esfondrar-se el dia que apareix Sara (Carolina Yuste), la núvia del seu fill (Gonzalo Ramos): una xica jove, lliure i deslenguada, i amb ella, una família política molt diferent de la idea que Lucía sempre va somiar per al seu fill. A partir d'eixe moment, descobrirà que la família perfecta no era exactament el que ella pensava.

La pel·lícula, que arribarà a les pantalles el pròxim 3 de desembre, és una coproducció de Lazona Producciones, Atresmedia Cine i The Snake Films AIE, en associació amb Mogambo, el finançament del Govern d'Espanya-ICAA i CaixaBank i la participació d'Atresmedia, Telemadrid, CREGA S.G.R i Cosmopolitan TV. La distribució nacional és a càrrec d'Universal Pictures International Spain.

Mitjançant les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, Kinépolis i l'Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.

Arxivat a:

Destacats