67 persones contagiades de Covid-19 en nou brots de municipis de l'Horta

Guardar

covid pcr
covid pcr

Sanitat ha notificat 1.517 nous casos i 88 brots. D'eixos, 9 s'han produït en diferents municipis de l'Horta, arribant a contagiar a 67 persones. El brot major s'ha produït en un centre educatiu de Sedaví amb 18 nous contagis. No obstant això, no ha sigut l'únic, ja que, a la Pobla de Farnals, un brot d'origen social ha acabat amb 10 persones que han donat positiu en Covid-19. Així mateix, en el cas de Xirivella, s'han produït dos brots - d'origen social i laboral - amb 8 i 5 persones contagiades.

L'entorn social continua sent l'àmbit que més contagis produeix. De fet, en aquesta ocasió, s'han comptabilitzat brots a Alboraia (7 positius), Puçol amb 4 persones contagiades, Alaquàs amb 6, Moncada amb 4 i, finalment, la localitat de Paterna ha notificat un brot amb 5 persones que han donat positiu.

En aquests moments, hi ha actius, en tota la Comunitat Valenciana, 11.853 casos. Des de Sanitat es demana a la ciutadania complir amb totes les mesures de seguretat i higièniques, al mateix temps que espera que les noves restriccions comencen a doblegar l'augment de la corba d'aquesta segona ona de la Covid-19.

Destacats