16 brots i 75 nous contagis per Covid a l'Horta, la majoria d'origen social

Guardar

test ep
test ep

Sanitat ha registrat 291 nous casos de coronavirus en tota la Comunitat Valenciana i 55 brots dels quals 16 han tingut lloc en diferents municipis de l'Horta de València, que han elevat a 75 el nombre de persones contagiades. 14 dels brots s'han produït en entorns socials, mentre que tan sols dos han tingut origen en l'àmbit educatiu.

D'aquesta manera, els municipis que s'emporten la pitjor part són Puçol, amb 4 brots i 20 persones contagiades; i Paterna amb altres 4 brots i 21 nous casos positius. Així mateix, Mislata, Massamagrell i Silla han notificat brots amb 5 positius; Museros, un brot social amb 4 persones contagiades; i, finalment, Sedaví i Tavernes Blanques amb 3 nous positius cadascun.

Els dos brots d'origen educatiu han tingut lloc a la ciutat de Torrent, que han acabat amb 4 i 5 casos positius confirmats per PCR o test d'antígens.

Finalment, s'ha informat de 20 noves defuncions; 2.823 altes a pacients; i 1.346 persones que es troben ingressades. D'aquesta manera, en aquests moments hi ha 13.681 casos actius

Destacats