12 brots de coronavirus en municipis de l'Horta sumen 72 persones contagiades

Guardar

covid pcr
covid pcr

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades del coronavirus en tot el territori valencià. En total, s'han produït 1.078 nous casos i 68 brots de coronavirus. 12 d'eixos nous brots s'han produït en diferents municipis de l'Horta de València, sumant 72 persones contagiades. La majoria d'ells s'han produït en l'entorn social, encara que també s'han registrat en el laboral i en l'àmbit educatiu. El brot més nombrós ha tingut lloc en un centre educatiu de Puçol amb 12 casos positius, seguit del de Museros i Godella amb 8 positius respectivament i d'origen social.

Almàssera i Manises han registrat brots amb 7 persones contagiades cadascun, encara que, en el primer cas, el brot s'ha produït en l'entorn laboral. A més, en la localitat de Paterna, s'han notificat dos brots socials - un amb 6 i un altre amb 5 persones que han donat positiu -. Tavernes Blanques també ha registrat un brot social amb 6 nous casos, i la resta són d'origen menor: Alboraia (3 casos d'origen social), Alaquàs (4 casos d'origen laboral), Alcàsser (3 casos d'origen laboral) i Sedaví (3 casos d'origen laboral).

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat, aquest matí, noves restriccions que, entre altres mesures, redueixen l'aforament de locals, terrasses i espais culturals al 50%. Així mateix, es prorroga una setmana més el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana, i es manté el toc de queda des de les 00.00 fins a les 06.00 hores.

Destacats