Tradició i molta diversió en la Festa del Melonet de Paiporta

Paiporta viu les Festes Populars de Sant Roc 2017

Guardar

festa-melonet-paiporta-2017-2
festa-melonet-paiporta-2017-2

Paiporta ha viscut un cap de setmana intens i replet d'activitat. I és que des de l'Ajuntament de Paiporta s'ha organitzat una extraordinària programació perquè, un any més, les Festes Populars de Sant Roc siguen inoblidables per a tots els veïns d'aquest municipi valencià.

Així, ahir, se celebrava un dels actes més esperats i amb més història de les Festes Populars de Paiporta: La Festa del Melonet. Una festa que es remunta als anys en els quals existia la figura del sereno, i els més xicotets confeccionaven fanalets amb els melons sobrants de la collita. En arribar la nit, passejaven pels carrers de Paiporta, mentre cantaven una cançó tradicional que deia 'Sereno, mereno, dis-me quina hora és, la una, les dos, van tocar les tres'.

Un any més, València Extra ha volgut viure aquesta festa tan especial, que ha perdurat al llarg de tot aquest temps gràcies a la col·laboració veïnal. D'aquesta manera, els paiportins han tornat a eixir als carrers d'aquest poble valencià per a passar una nit divertida, i plena de màgia.

Arxivat a:

Destacats