Tots i totes a una fent els "Melonets"

Guardar

melonet-previa
melonet-previa

Són els protagonistes de les festes de Paiporta. La Festa del Melonet omple de màgia, llum i sobretot germanor els carrers de Paiporta però tot comença de bon matí. Com es fan els melonets? Veïns i Veïnes han viscut un dissabte de matí en família i amics i sobretot tots a una per a fer els melonets més originals. El punt de trobada ha sigut el carrer Primer de Maig on voluntaris s'han encarregat de lliurar els melonets a tots aquells que s'han inscrit i fins i tot, han aprofitat al màxim les últimes hores.

Durant tot el matí, pares, mares i xiquets i xiquetes han fet els seus melonets preparats per a la cercavila de la nit. La música també ha sigut protagonista durant tot el matí on hem escoltat la cançó del Sereno i moltes més.

Isabel Martín, l'alcaldessa de Paiporta, ha destacat la important participació en la confecció del melonets i és que any rere any esta tradició suma més adeptes. Per la seua banda, la Regidora, Maria Teresa Verdú, ha assenyalat la germanor d'esta festa on grans i menuts participen i gaudeixen de les festes populars de Paiporta.

Més d'un centenar de melonets s'han repartit durant tot el matí amb el seu número. Durant quasi dues hores, els paiportins i paiportines han buidat el seu melonet i han dibuixat sobretot les cares més peculiars en ells. La tradició i la germanor han sigut els principals ingredients d'un matí a Paiporta on famílies i amics, tots plegats, viuen i gaudeixen de la confecció dels melonets.

Arxivat a:

Destacats