Paiporta subvenciona amb 47.000 euros la incorporació de tres persones amb el programa EMPUJU

Reforçaran els àrees de Participació Ciutadana, Educació, Secretaria i Obres i Serveis i treballaran a l'Ajuntament durant els pròxims 12 mesos

Guardar

_DSC3168
_DSC3168

L'Ajuntament de Paiporta ha incorporat aquesta setmana tres noves treballadores gràcies al programa de subvencions destinat a la contractació de persones joves, l'EMPUJU 2020. El consistori invertirà 46.929,29 euros, mentre que la subvenció de Labora serà de 51.622,23 euros, el que suma un total de 98.551,52 euros.

El programa té com a objectiu contractar persones menors de 30 anys en situació de desocupació per part de les entitats locals, amb la finalitat de contribuir a la creació de llocs de treball per a una franja de població especialment afectada per l'atur, com és la ciutadania jove. Les tres persones que s'han incorporat reforçaran les àrees de Participació Ciutadana, Educació, Secretaria i Obres i Serveis. Tenen titulació d'administratives i treballaran a l'Ajuntament de Paiporta durant un any.

Aquestes contractacions se sumen a les que es varen produir dies enrere amb el programa Ecovid, gràcies al qual entraren a treballar al consistori 18 persones més. En aquesta acció, impulsada per Labora per a mitigar l'impacte de la crisi del coronavirus en el mercat laboral, s'invertiran més de 227.000 euros i les persones beneficiàries treballaran durant sis mesos a l'Ajuntament.

La regidora d'Economia, Ocupació i Comerç ha explicat que l'Ajuntament de Paiporta té la voluntat de «redoblar els esforços per a contribuir a la creació de llocs de treball, especialment en els sectors de població més afectats per l'atur i pels efectes de la crisi sanitària actual». Els programes impulsats per Labora són, en paraules de Jiménez, «fonamentals per a reforçar serveis a la ciutadania i per a donar una oportunitat laboral i millorar l'ocupabilitat» de les persones que actualment no tenen treball.

Destacats