'Paiporta Món de Contes', seleccionat com a projecte de Bones Pràctiques en el IV Punt de Trobada Bibliotecària

Guardar

paiporta
paiporta

El festival de narrativa oral Paiporta Món de Contes, que va viure la seua primera edició la passada tardor, ha sigut seleccionat com a exemple de Bones Pràctiques Bibliotecàries dins del IV Punt de Trobada Bibliotecària, esdeveniment celebrat aquest dissabte a Llíria. A l'acte va assistir la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca de Paiporta, Teresa Verdú, així com el tècnic de la Biblioteca, Enric Campos, i el pedagog teatral, narrador i director del festival, Susu Benítez. Aquests últims presentaren la ponència sobre el festival paiportí.

La reunió de professionals va estar organitzada pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.i va comptar amb l'explicació de l'experiència de la primera edició del festival de narrativa de Paiporta, que enguany viurà la seua segona edició. El Punt de trobada és, en paraules de la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, "una cita imprescindible per al col·lectiu bibliotecari valencià, amb unes activitats i una programació variada i atractiva que combina aspectes formatius i lúdics de manera molt equilibrada".

Teresa Verdú també ha afegit que "el foment de la lectura és un dels objectius d'aquesta regidoria. Descobrir la màgia dels contes als més xicotets o aconseguir enganxar o gaudir d'un bon llibre als majors són tasques complicades però molt gratificants".

Destacats