Paiporta estrena nous carrils bici, video-vigilància, enllumenat i millora de zones verdes i senyalització en els polígons

Les regidories d'Urbanisme i Economia inverteixen 451.000 euros en les tres zones industrials de la localitat

Guardar

Nou carril bici a Paiporta
Nou carril bici a Paiporta

L'Ajuntament de Paiporta executa en les últimes dates millores per valor de més de 451.000 euros als polígons industrials de Paiporta, els de l'Alqueria de Mina, La Pasqualeta i L'Estació. Les actuacions se centren en la construcció de nous carrils bici, la instal·lació de sistemes de videovigilància connectats amb la Policia Local, el canvi d'enllumenat, la millora de les zones verdes i també la millora en la senyalització.

Els projectes, impulsats per les regidories d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat i Economia, Ocupació i Comerç, tenen com a objectiu «millorar la circulació, la seguretat, l'accessibilitat i la sostenibilitat de les àrees industrials paiportines per a fer-les més atractives a nous inversors que vulguen ubicar-s'hi, i també per a afavorir la competitivitat de les empreses que ja en formen part», ha explicat la regidora d'Economia, Olga Sandrós.

Per a la regidora d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val, «és fonamental oferir equipaments i accessos actualitzats i del màxim nivell a les empreses que han triat i triaran Paiporta per a ubicar la seua activitat, i en això hem estat treballant al llarg dels últims mesos des de l'Ajuntament».

El pressupost total de 451.100 euros es divideix en 62.500 euros en el polígon de L'Estació, 188.700 euros en La Pasqualeta i 200.000 en el de l'Alqueria de Mina. Per la naturalesa de les actuacions, la inversió suma 39.300 euros en la construcció d'1,2 quilòmetres de carrils bici, 96.000 euros en sistemes de videovigilància, 81.400 euros en senyalització i identificació de carrers, 125.300 euros en enllumenat públic més eficient i 92.500 en millora de les zones verdes de les tres àrees industrials.

Destacats