Paiporta contracta 12 joves dins del programa Avalem Joves Plus

Guardar

paiporta
paiporta

Un total de 12 joves amb diferents titulacions s'han incorporat aquesta setmana a la plantilla de l'Ajuntament de Paiporta, dins del programa Avalem Joves, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. El programa té com a objectiu el foment de l'ocupació entre els i les menors de 30 anys. En total, la inversió per a portar endavant aquestes contractacions, que es perllongaran durant un any, és de més de 250.000 euros, dels quals la Regidoria d'Economia, Ocupació i Comerç n'aportarà al voltant de 80.000.

Els i les joves reforçaran 11 departaments municipals: Joventut, Participació Ciutadana, Ocupació, Patrimoni, Tresoreria, Urbanisme, Innovació, Secretaria, Benestar Social, Obres i Serveis i Comunicació. L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d'Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, acompanyades d'altres membres de l'equip de govern, varen donar la benvinguda a les noves treballadores i treballadors aquest dilluns al saló de plens.

"Per a nosaltres és fonamental apostar per l'ocupació en un sector de població que pateix un índex d'atur molt preocupant, com és el de la gent jove", ha explicat la regidora d'Ocupació, Beatriz Jiménez, en la benvinguda als nous treballadors i treballadores. "Aquest programa és una molt bona oportunitat perquè els i les joves obtinguen una experiència laboral que els enriquisca i millore l'ocupabilitat en el futur", va afegir l'alcaldessa, Isabel Martín.

Destacats