Paiporta acull el Festival Valencirc amb propostes d'arts escèniques en el carrer

Guardar

 DSC8416
DSC8416

Paiporta es convertirà aquest cap de setmana durant dos dies i per primera vegada en seu paral·lela del Festival Valencirc, organitzat per la FINESTRA Nou Circ.

Entre el dissabte 2 i el diumenge 3 d'octubre, la plaça 3 d'abril de la localitat acollirà fins a quatre espectacles variats i per a tots els públics de nou circ, una proposta d'arts escèniques en el carrer que fuig dels clixés del circ tradicional i que tractarà d'acostar al públic paiportí propostes escèniques actuals i pròximes.

En paraules de la regidora de Cultura, Esther Torrijos "tenim la sort d'acollir un festival plural, dinàmic i molt creatiu, amb propostes per a tots els públics, amb el qual volem que la població paiportina connecte amb propostes artístiques i escèniques diferents des de la base i els valors d'una tradició tan important en el món de la cultura com és la del circ".

Paiporta acollirà un cartell molt variat amb artistes representants de diversos països i regions, com per exemple Mèxic, França, Catalunya o València.

Quant a la programació, el dissabte dia 2, a les 17.30 hores, es podrà gaudir de l'espectacle inspirat en la lluita lliure mexicana "Auch!!! (companyia Abraham Arzate). A les 19.30 hores arribarà la proposta d'Ino Kollektiv "Ino", set dones que s'ajunten per a demostrar de què són capaces. El diumenge, dia 3, a les 17.30, serà el torn de la reivindicació del plaer en escena i l'humor com a arma de comunicació de masses amb "Ye Orbayu" (companyia Vaques). Per a tancar aquest festival, a les 19.30, l'espectacle "Peus dalt" (companyia Spinish Circ). L'entrada a tots els espectacles és gratuïta, fins a completar l'aforament.

L'arribada de la IX edició del Festival Valencirc a Paiporta ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre la Regidoria de Cultura i LA FINESTRA Nou Circ. "Des de cultura continuarem apostant per propostes innovadores com aquesta i nodrint-nos de les sinergies artístiques dels pobles i ciutats del nostre al voltant", ha conclòs la regidora.

Arxivat a:

Destacats