Les visites guiades i els grups tornen al Museu de la Rajoleria de Paiporta

Guardar

museo rajoleria paiporta
museo rajoleria paiporta

El Museu de la Rajoleria de Paiporta continua reprenent la normalitat de la seua activitat museística i cultural.

Després dels mesos d'aturada, a causa de la Covid-19, i d'haver acollit la presentació de les primeres exposicions entre els seus murs, ara tornen novament les visites guiades de grups al Museu.

Seguint totes les mesures higièniques i de seguretat que marca la normativa, i amb el límit de públic i aforament que es permet al Museu actualment, aquests darrers dies fins a tres grups dels tallers d'ocupació de la localitat han pogut visitar i gaudir de l'exposició permanent i de les explicacions del personal del Museu.

Els grups han estat acompanyats per la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat, que els ha donat la benvinguda i ha manifestat la seua "satisfacció" en veure com el Museu recobra la seua activitat. Albalat ha expressat que es continuarà actuant "des de la màxima prudència segons evolucione la situació amb el coronavirus i sempre garantint totes les mesures de prevenció i protecció enfront del virus i possibles contagis".

En setembre el Museu obrirà les portes al públic i reprendrà la seua activitat expositiva, amb la programació de la nova temporada.

Destacats