La vacunació contra la Covid-19 continua al Museu de la Rajoleria de Paiporta

Guardar

vacunacion paiporta
vacunacion paiporta

El centre de salut de Paiporta continua amb el protocol de vacunació contra la Covid-19 dictaminat per la Conselleria de Sanitat, i des d'aquest dimecres s'està immunitzant a les persones majors de 80 anys de la localitat. En concret, s'ha completat amb la segona dosi a les persones majors de 90 anys, i s'ha començat amb la primera dosi de les persones entre 80 i 90 anys.

D'acord amb les xifres facilitades pel centre de salut, a Paiporta viuen 195 persones majors de 90 anys, 135 dones i 60 homes, que ja quedaran vacunades aquests dies. En la franja d'edat de 80 a 89 anys hi ha 891 persones. Per tant, i d'acord amb el protocol de vacunació que marca les persones més majors com les més vulnerables, es troben vacunades o en procés de vacunació 1.086 persones de Paiporta.

L'Ajuntament ha posat a disposició de les autoritats sanitàries instal·lacions municipals i, de fet, per a més endavant, quan el nombre de persones vacunades augmente, l'activitat es podria traslladar a L'Auditori Municipal.

Destacats