La segona edició de la Gala Somos Súper plena d'optimisme i il·lusió l'Auditori de Paiporta

Guardar

paiporta
paiporta

La Regidoria de Participació Ciutadana de Paiporta reconeixia divendres passat la labor del teixit associatiu a través de l'homenatge a set associacions paiportines en la segona edició de la Gala Somos Súper, celebrada a l'Auditori Municipal.

L'Auditori, condicionat per a l'ocasió amb totes les mesures de prevenció, protecció i distanciament de seguretat entre assistents, acollia a bona part dels membres de les associacions guardonades. Burumballa Teatre, Apahu (Associació Humanitaria de Paiporta), Asociación de Bolilleras de Paiporta, Club Atletisme Paiporta, Club d'Espeleología L'Horta, Festers del Gos i el Club Handbol Femení Paiporta protagonitzaven un emotiu homenatge que els reconeixia com a part activa i molt important de la cohesió social del municipi.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín i la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos, acompanyades per la resta de membres de la corporació municipal, així com pel director de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta. Representants de les associacions guardonades arreplegaren de mans de les autoritats el diploma que els acredita com a superherois i superheroïnes en una gala marcada pel bon rotllo i el to despreocupat.

En el seu discurs, l'alcaldessa de Paiporta va destacar la gran labor diària que realitzen les associacions paiportines en benefici del poble alhora que va assenyalar que "des de l'Ajuntament treballem braç a braç amb les nostres associacions perquè a més creguem que són una ferramenta fonamental de la participació ciutadana. Creguem en vosaltres i per això vos fem partícips dels plans municipals o dels consells locals. Amb aquesta gala fem valdre tot el vostre treball perquè totes i tots vosaltres sou súper".

La regidora de Participació ha reconegut que ha sigut un any complicat per a les associacions, lamentant en aquest mateix sentit l'ajornament de la gala a causa de la Covid-19. Malgrat tot, Torrijos ha assenyalat el paper fonamental que juguen en la societat paiportina. "El valor de la seua tasca és indiscutible. Són peça fonamental del gran puzle que forma Paiporta. Han estat al costat de la població paiportina en els moments especialment difícils que hem travessat i per això hui més que mai mereixen el nostre reconeixement i també el nostre suport".

Per part seua, el director de la Fundació Horta Sud, Julio Huertas, recordava com aquesta campanya s'impulsava "allà pel 2017 a partir d'una trobada en la qual les associacions ens demanàveu major visibilitat i accions col·lectives. Hem impulsat amb vosaltres desenes d'iniciatives, projectes, accions formatives i campanyes que han sigut possibles gràcies a vosaltres. Esteu molt presents en el dia a dia de Paiporta i feu una gran tasca amb responsabilitat cívica".

La campanya Somos Súper, promoguda per l'Ajuntament i la Fundació Horta Sud, visibilitza la labor en favor del bé comú d'aquestes agrupacions i tindrà continuïtat al llarg dels pròxims mesos, amb la publicació dels vídeos de cadascuna de les set associacions premiades, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Paiporta i la Fundació Horta Sud.

Destacats