La Sant Silvestre solidària de Paiporta se celebrarà de manera virtual

La pandèmia obliga a adaptar una cursa que arriba enguany a la novena edició. Els dorsals s’adquiriran amb la donació de 2 euros per a Caritas i Creu Roja

Guardar

sant silvestre virtual paiporta
sant silvestre virtual paiporta

La novena edició de la Sant Silvestre soldiària de Paiporta s’adapta enguany a les restriccions derivades de la situació sanitària actual. Així, el Servei Municipal d’Esports ha reconvertit la cursa, una clàssica del Nadal, en virtual. Les persones que desitgen participar han de realitzar una donació de 2 euros o més per a Caritas i Creu Roja al web paiporta.es/santsilvestre. A més, si participen en el concurs fotogràfic amb el seu dorsal, optaran a guanyar un dels quatre pernils cedits per l’empresa patrocinadora, Ciencasas.

El mecanisme per a formar part de la Sant Silvestre solidària i paiportina és molt senzill. S’ha d’accedir al web oficial i realitzar la donació a l’enllaç corresponent. Seguidament, la persona participant rebrà un dorsal personalitzat en el seu correu electrònic. Per a participar en el concurs de fotografies, s’ha de disfressar i fer-se una foto amb el dorsal visible, (bé imprés en paper o en qualsevol dispositu).

Per últim, a partir del 28 de desembre i fins al 31 del mateix mes, la persona participant haurà de compartir la imatge en les seues xarxes socials (Instagram o Facebook) amb l’etiqueta #SantSilvestrePaiporta20. Les dos imatges que obtinguen més vots (likes) en cada xarxa, s’emportaran el pernil, que s’entregarà el 5 de gener. També aquest dia es donarà la recaptació a Caritas i Creu Roja.

Destacats