La Regidoria d'Igualtat i InterAMPA convoquen un concurs de còmics a Paiporta

Està obert a la participació de l'alumnat des de cinqué de Primària a Batxillerat i les obres es poden presentar fins al 31 de gener

Guardar

Cartell del concurs de còmics de Paiporta
Cartell del concurs de còmics de Paiporta

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Paiporta i InterAMPA han organitzat, amb la col·laboració de l'Associació de Comerç de Paiporta, un concurs de còmics per la igualtat de gènere. El certamen està obert a l'alumnat des de cinqué de Primària a Batxillerat, i també poden participar joves de Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius dels huit centres educatius paiportins.

L'objectiu de la iniciativa és fomentar la creativitat de l'alumnat i conscienciar sobre la necessitat de continuar avançant en el camí cap a la igualtat.

Les persones interessades a participar poden fer arribar les seues obres abans del 31 de gener a l'adreça de correu electrònic d'InterAMPA (interampaiporta@gmail.com). D'acord amb el reglament publicat per la federació local d'AMPA, les obres han de ser de creació pròpia, inèdites, i no poden haver estat premiades en altres concursos.

Els treballs es classificaran en tres categories: la de l'alumnat de cinqué i sisé de Primària, la dels i les estudiants d'ESO i la dels i les joves que cursen Batxillerat, FP Bàsica i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior.

Per a la primera categoria, la guanyadora o el guanyador s'emportarà un xec regal per valor de 70 euros, gentilesa de l'Associació de Comerç de Paiporta. Per a la categoria d'alumnat d'ESO, la Regidoria d'Igualtat entregarà packs de còmics, i per a la tercera categoria, InterAMPA donarà un obsequi a la persona guanyadora.

El concurs està obert a obres de tota mena, en color o blanc i negre, i amb qualsevol tècnica artística, incloses les digitals. En tot cas, l'extensió ha d'estar entre un i tres fulls com a màxim. El jurat estarà format per representants d'InterAMPA, la Regidoria d'Igualtat i professorat de dibuix, i es valorarà l'ús del llenguatge inclusiu i no sexista, la bona presentació, la no utilització de cossos sexualitzats, que es fomente la participació de les dones en tota mena de treballs i que complisca els objectius del concurs quant a la promoció de la igualtat.

Arxivat a:

Destacats