La Gala 'Somos Súper' de Paiporta "fomenta l'associacionisme i la participació"

La Gala tindrà lloc aquest divendres, a les 18.30 hores, a l’Auditori Municipal

Guardar

vacances-en-pau-apahu-paiporta-02-e
vacances-en-pau-apahu-paiporta-02-e

Un any més, Paiporta se suma al reconeixement de la labor que les associacions realitzen al municipi. Així, aquest divendres, 25 de setembre, a les 18.30 hores, a l'Auditori Municipal, tindrà lloc la segona edició de la Gala 'Somos Súper' on s'homenatjarà set associacions que treballen per als veïns i veïnes de Paiporta.

En aquesta ocasió, Burumballa Teatre, Apahu (Associació Humanitària de Paiporta), Associació de Bolilleras de Paiporta, Club Atletisme Paiporta, Club d'Espeleologia L'Horta, Festers del Gos i el Club Handbol Femení Paiporta rebran el guardó que els rubrica com a part activa i molt important de la cohesió social del municipi.

"Amb aquest acte volem agrair la labor tan important que les associacions realitzen a Paiporta. I és que no només fomenten la convivència veïnal, sinó que mantenen viva la nostra cultura i nostres tradicionals que són les que ens fan tindre una identitat pròpia com a poble", explica Esther Torrijos, regidora de Participació Ciutadana, a València Extra.

Aquest esdeveniment, conta Torrijos, "va ser una proposta de la Fundació Horta Sud i, des del primer moment, vam tindre clar que volíem comprometre'ns amb aquest projecte perquè el nostre objectiu és aconseguir que l'associacionisme i la participació no decaiguen, sinó tot el contrari, que cada vegada vaja a més".

Per a visibilitzar encara més aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Paiporta iniciarà una campanya de difusió i suport de la seua activitat amb la difusió al llarg dels pròxims mesos d'una sèrie de vídeos sobre el dia a dia de la vida associativa, missió, visió i valors de cadascuna d'aquestes set associacions reconegudes.

Destacats