La Biblioteca Pública de Paiporta reprén la nova normalitat

Guardar

_DSC8756
_DSC8756

La Biblioteca Pública María Ruíz Moliner de Paiporta inicia una nova etapa de normalitat en els seus serveis i instal·lacions a partir d'aquest dilluns. Aquest espai cultural ha anat reprenent a poc a poc la seua activitat, reobrint els seus serveis i instal·lacions progressivament a les persones usuàries, i reprenent, en definitiva, el contacte directe amb els llibres i material de préstec i consulta.

Una vegada reoberta la sala d'estudi en fase 3, al 50% de la seua capacitat, ara, a partir d'aquest dilluns, la Biblioteca es prepara per a augmentar el seu aforament i acollir a més usuaris i usuàries. No obstant això, el personal tècnic de l'àrea recorda que l'aforament de cadascuna de les sales no superarà en cap cas el 75% i que serà necessari consultar a través dels cartells informatius situats a les sales l'aforament permés en cadascuna d'elles.

La Biblioteca també recupera el lliure accés a la col·lecció, que fins ara no estava permés i obligava les persones usuàries a fer les seues consultes a través del personal treballador d'aquest espai. Se suma aquest servei al de préstec i devolució, préstecs interbibliotecaris o l'ús i consulta en ordinadors, que porten setmanes funcionant.

"Des que vam tornar a obrir les portes de la Biblioteca a la fi de maig ho hem fet garantint sempre el compliment de la normativa en vigor i de les mesures de seguretat sanitària i protecció, tant per a personal treballador com persones usuàries. Acollim amb gran il·lusió i optimisme l'entrada en aquesta nova normalitat, esperant poder anar ampliant les nostres activitats de cara a la pròxima temporada", ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Per agilitar el préstec d'exemplars, la Biblioteca recomana a les persones interessades la consulta en web i la petició per correu electrònic a biblioteca@paiporta.es o per telèfon. A més, es recorda la necessitat de complir amb l'ús de màscara i de respectar la distància de seguretat d'1'5 metres per tal d'evitar qualsevol tipus de contagi.

Destacats