La Biblioteca de Paiporta inaugura una exposició dedicada a Llorenç Giménez

Guardar

paiporta
paiporta

La Biblioteca Pública María Moliner Ruíz de Paiporta ha inaugurat l'exposició 'Llorenç Giménez: l'home, els contes, el país' dedicada a la figura del gran contacontes valencià.

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat, han visitat aquesta setmana la mostra acompanyades per l'editora de Bullent Núria Cendra, el narrador Carles Cano, el president de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) Jesús Figuerola i en representació d'Escola Valenciana, organitzadora de la mostra, Vicent Moreno.

La mostra està formada per un conjunt de rolls up que aprofundeixen en la faceta personal i professional d'aquest narrador, un reconeixement a Llorenç amb textos d'amics i amigues del contacontes que expliquen com han viscut, l'home, el mestre, el savi relator d'acudits, l'amic. Completen els panells acudits, endevinalles i embarbussaments del narrador, acompanyats d'il·lustracions. L'exposició es podrà visitar fins al 10 de gener de 2021.

L'exposició s'emmarca en la celebració de la cinquena edició del festival de narració oral Paiporta Món de Contes, que finalitzarà el divendres dia 18 amb "Inevitable", de la saragossana Cristina Verbena. La informació completa amb tota la programació del festival es pot consultar a la seua pàgina web paiporta.es/mondecontescas.

Destacats