La Biblioteca de Paiporta habilita una nova secció de còmics per a joves i adolescents

Entre els diferents gèneres es troben còmics americans, europeus, manga i novel·la gràfica

Guardar

_DSC3141
_DSC3141

La Biblioteca Pública de Paiporta continua ampliant i millorant la seua oferta com a espai cultural i de convivència. Amb aquest objectiu, el públic adolescent i més jove trobarà a les seues prestatgeriesuna nova secció de còmic i novel·la gràfica.

Entre els nous exemplars trobem còmic americà, europeu i també manga. Títols com "Long John Silver", "Gotham Central" o "Akira" estaran disponibles entre els còmics que s’incorporen per ampliar el llistat de títols de la Biblioteca. Així mateix, la secció disposa d’una selecció de còmics en valencià.

"Volem acostar al públic més jove a les sales de la Biblioteca a través d’un gènere que li és molt proper. Esperem que amb aquesta proposta reconeguen aquest espai com un lloc públic on compartir llibres i fomentar la lectura", ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

La nova secció de còmic és una de les principals apostes de la Biblioteca per a 2021. Es tracta d’un gènere del qual fins ara la Biblioteca no comptava amb massa exemplars. Per això, des de Cultura s’anirà nodrint i ampliant a poc a poc aquest espai lector, enfocat a un públic adult més jove.

"Anem a augmentar significativament el fons d’aquest gènere a través de les ajudes i subvencions que la Biblioteca rep perquè pensem que és important integrar a la comunitat de joves entre el públic lector assidu a la Biblioteca", ha afirmat Albalat.

Destacats