L'empresa paiportina EMO dóna a l'Ajuntament 10.000 mascaretes

El material es destinarà a personal municipal com Policia Local, Protecció Civil, ESPAI o Benestar Social, entre d'altres. EMO ha donat treball a més de 20 persones de Paiporta per a fer front a la producció de mascaretes

Guardar

_DSC3854
_DSC3854

L'empresa paiportina EMO ha donat a l'Ajuntament de Paiporta un lot de 10.000 mascaretes de protecció, destinades a evitar contagis de coronavirus Covid-19. Es tracta de la major cessió de material des de l'inici de la pandèmia. Les mascaretes es repartiran entre personal municipal essencial, com són els cossos de Policia Local i Protecció Civil, ESPAI, així com treballadores i treballadors d'àrees com Benestar Social.

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín i la regidora d'Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, s'han desplaçat a la factoria d'EMO al polígon La Pasqualeta per a conéixer les instal·lacions i agrair personalment la donació al director de la fàbrica, Pedro Fernández, i el director d'operacions, Gabriel Gallego.

EMO és un exemple d'adaptació i resiliència, ja que ha reconvertit la seua producció arran de l'alerta per l'extensió del coronavirus i les noves necessitats del mercat de productes sanitaris. De fet, des del mes de març, aquesta empresa especialitzada en ortopèdia ha contractat més de 20 persones de Paiporta per a fer front a la nova línia de producció de material sanitari, i la seua plantilla es nodreix principalment de treballadores i treballadors del poble.

Actualment proporcionen material a tota la sanitat valenciana i la seua producció arriba als 10 milions de mascaretes al mes. Per a arribar a aquest nivell de producció des de zero i en pocs mesos, compten amb maquinària amb la tecnologia més avançada d'Europa en la confecció d'aquest tipus de materials de protecció.

"Estem enormement agraïts a la donació d'EMO, no tenim paraules per a expressar la nostra gratitud per una cessió de material tan generosa, així que sols podem dir que moltíssimes gràcies en nom de tot el poble", ha explicat l'alcaldessa, Isabel Martín, durant la visita. Martín ha afegit que "el teixit empresarial paiportí i valencià ha demostrat una bona adaptació a la nova realitat imposada pel coronavirus, que ens mostra que hem d'enfortir la nostra indústria per a no dependre tant de l'exterior".La regidora d'Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, ha afirmat que "des de l'Ajuntament hem ajudat a aquesta empresa a trobar treballadores i treballadors del poble, i estem estudiant adaptar l'oferta formativa a les necessitats com les que provoca la nova situació que vivim".

Destacats